خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

4121 نامه در 2024 موضوع- توسط 2223 کاربر عضو شده در انجمن ارسال شده است. - جدیدترین کاربر عضو شده: denis
انجمن های گفتگوی شبدیزشبدیزنظرات ، پیشنهادات و انتقاداتاعتراض شدید به برداشتن سرویس 128 با سه گیگ ترنسفر
صفحه: 1 [2]
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: اعتراض شدید به برداشتن سرویس 128 با سه گیگ ترنسفر  (دفعات بازدید: 2287 بار)
0 کاربر عضو شده در انجمن ارسال شده است. و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
arash rashno
کاربر نیمه فعال
**

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 98

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #15 : فبریه 25, 2008, 10:02:04 pm »

دوستان یک تاپیک نظر سنجی گذاشتم
فقط منصفانه نظر خودتون رو اعلام کنید
ممنون
http://www.shabdiznet.com/forum/topic_1642.0.html
خارج شده است
تبليغات
فوق العاده فعال
آنلاين آنلاين

تعداد ارسال: خیلی زیاد

shabdiznet
ديدن مشخصات WWW آدرس ايميل [ارسال پیغام خصوصی - [کاربر آنلاین
« پاسخ #15 : فبریه 25, 2008, 10:02:04 pm »

آیا می دانید

مزیت های کلی سرویس ADSL چیست ؟

1- اشغال نشدن خط تلفن و قابلیت استفاده همزمان تلفن و اینترنت
2- نداشتن هزینه مکالمه تلفن برای استفاده از اینترنت
3- عدم نیاز به خرید کارت اینترنت
4- ارتباط 24 ساعته با اینترنت بدون قطعی و اشغالی خطوط
5- سرعت دریافت تا 150 برابر اینترنت معمولی Dialup

مزیت های اختصاصی ADSL شبدیز چیست ؟

1- شما می توانید به هر میزان که بخواهید و بدون وجود محدودیت حجمی ، از اینترنت Download کنید
2- سرعت ارسال به اینترنت و دریافت از اینترنت با هم برابر است
3- در صورت ایجاد مشکل در سرویس ADSL ، به صورت رایگان از Dialup استفاده کنید
4- آزاد بودن مشترک در انتخاب و نحوه تهیه ADSL Modem
5- امکان مشاهده نمودار گرافیکی مصرف اینترنت به صورت لحظه به لحظه از سایت www.shabdiznet.com
6- استفاده رایگان از سرویس های Video On Demand و Game Server
7- پشتیبانی 24 ساعته از طریق تلفن 2222232

خارج شده است
saeed rasooli zamani
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 3

ديدن مشخصات
« پاسخ #16 : فبریه 26, 2008, 12:23:17 pm »

از اساتيد شبديز كسي نميخواهد جوابي بدهد؟
خارج شده است
Amir-Y
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 25

ديدن مشخصات
« پاسخ #17 : فبریه 26, 2008, 08:49:54 pm »

من فکر کردم خودم فقط ناراضی هستم نسبت به برداشتن این سرویس - حالا میبینم همه ناراضی هستند
[/quote]
آرش جان ما از سرعت بالا بدمون نمیاد ولی نه دیگه این شکلی.من اول خوشحال شدم.فکر کردم دیگه حداقل ترافیک 2 گیگ در ماه در نظر گرفته میشه ولی یک گیگ؟!کاش حداقل شبیه بقیه شرکتها بود.البته من هنوز اتفاقی برای سرویسم نیافتاده و همون 128 هست.
خارج شده است
پژمان رابطی
مدیریت شبدیز
کاربر جدید
*
*

آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 29

ديدن مشخصات
« پاسخ #18 : فبریه 27, 2008, 12:12:05 pm »

نقل قول
يكي از مهمترين فاكتورها در مقايسه عملكرد شركتها مشتري مداري است. شما ميفرماييد كه اين تغيير بعد از مطالعه 3 ماهه انجام شده است ، يعني درست در زماني كه من با توجه به نوع نيازم اين سرويس شما را انتخاب كردم. و امثال من نيز با شرايطي مشابه اين انتخاب را انجام داده بودند. حال بيايد با درنظر گرفتن فاكتور مشتري مداري اين تغيير را بررسي كنيم.
1- آيا حذف اين سرويس براي من در حالي كه تنها 3 ماه از عقد قراردادم ميگذرد و سرويس جايگزين آن بيش از 2 برابر هزينه برميدارد منطقي است.
2- آيا بهتر نبود كه برنامه شما براي حذف اين سرويس از يك ماه زودتر اعلام ميشد. نه اينكه وقتي براي پرداخت حق عضويت ماهيانه تماس ميگيريم، اين موضوع را اعلام نماييد.
3- آيا بهتر نبود كه تغيير شرايط لااقل براي مشتريان قبلي اين سرويس در يك بازه طولانيتر اقدام ميشد.
4- به روز بودن سايت حداقل انتظار از يك شركت خدمات اينترنتي ميباشد. لااقل اگر شرايط سرويس جديد را در ليست قيمتها اضافه نميكنيد ، قيمتهاي سرويسهاي حذف شده همچون ADSL ساعتي و يا همين سرويس 128 محدود را حذف كنيد.
آنچه مسلم است اين است كه همانقدر كه شما در تغيير انواع سرويسهاي خود مختاريد. ما نيز در انتخاب آن آزاديم. اگر نيجه بررسي 3 ماهه شما اين باشد. واي به حال ساير موارد.
در پايان اجازه بدهيد كه تجربه خود را از ADSL شركت پرديس كه همكار شما ميباشد نقل كنم. بعد از گذشت 20 روز كه از عقد قراردام با آن شركت ميگذشت. طي تماسي اعلام كردند كه سرويس ADSL خود را در منطقه ما قطع كرده اند. پس از عذر خواهي از اين موضوع علاوه بر پس گرفتن مودم كليه هزينه پرداخت شده من را بهمراه 50 ساعت اينترنت رايگان عودت دادند. كه اين موضوع تاثير مثبتي از مشتري مداري آن شركت براي من داشت. حال آيا شما در بررسي 3 ماهه خود براي عدم ارائه سرويسي كه در تعهد شماست تمهيدي داريد؟!!
با سلام

همانطور که در پستهای قبل ذکر شد ما مجبور به حفظ منافع تمامی مشترکین خود هستیم و این تغییر، نظر در صد بالایی از مشترکین ما بوده که به مرحله عمل در امده. سیاست اصلی نرخ گذاری ما بر حفظ حقوق مشترکین می باشد و به این معنی نیست که حتما برای حفظ حقوق مشترکین نسبت به کاهش قیمت و یا افزایش خدمات اقدام نمائیم. همانطوریکه خود واقفید سرویس محدود به حجم تنها برای کاربران کم مصرف و کسانی که غالب فعالیتشان در اینترنت باز کردن صفحات می باشد مناسب است. نتیجه نظر سنجیهای ما گواه بر این بوده که 76 درصد مشترکین این سرویس یا کمتر از یک گیگ در ماه استفاده کرده اند یا بزرگترین حجم مصرف آنان باز کردن صفحات می باشد. پس با افزایش سرعت و کاهش حجم از منافع این بخش از مشترکین حمایت شده است. برنامه تغییر بعدی در قیمت گذاری ارائه سرویسهای محدود با احجام بالاتر و قیمتهای به مراتب کمتر از سرویسهای نامحدود می باشد که انشا اللله تا پایان فروردین وارد مرحله اجرایی خواهد شد. این سرویسها جهت جلب کاربرانی چون شما و دیگر دوستان که چندان راضی از حجم یک گیگ نیستند خواهد بود . با توجه به پیشنهاد خوب شما جهت اعلام زودتر و جذب نظرات کاربران دوستدار این هستیم که ادامه این مباحث را جهت ارائه  مشاوره به ما برای قیمت گذاری و تخصیص منابع سرویسهای جدید ادامه دهید. در مورد نظر کاملا صحیح شما در مورد بروزرسانی سایت این اقدام بعلت نصب یک سرویس اظطراری بر روی سایت مدتی تعویق افتاده بود که بلافاصله انجام شد. از نظرات شما متشکریم

خارج شده است
امیر علی خانی
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2

ديدن مشخصات
« پاسخ #19 : فبریه 28, 2008, 12:14:00 am »

من هم با این دوستم موافقم. من زمانی که اومدم شرکت برای عقد قرارداد حدود 3 ماه پیش، اون آقای  Evilبه اصطلاح محترم مسوول فروش به من تضمین دادند که این سرویس موقتی نیست. حالا خیلی خونسرد جواب میده ما 3 ماه تحقیق کردیم. میخوام بدونم اون موقع که سووال کردم این سرویس موقتیه یا نه اون آدم حسابی نمیتونست به اون اطمینان جواب منو نده تا من یه فکر دیگه بکنم. واقعا خجالت داره...
هرکسی میدونه که این سرویس موقتی بوده تا مشتری جمع کنید تا بعدش شرایط خودتونو تحمیل کنید برای منافع خودتون.
اگه اینقدر به فکر و نگران مشتری هاتون بودید چرا این سرویس جدید را به عنوان یک سرویس جانبی ارزان قیمت دیگه معرفی نکردید تا هرکسی بنا به میل خودش و نیازش اقدام کنه.؟؟؟
همین نشون میده سود آوری زیاد برای خود شما، سه ماه که چه عرض کنم از اولش مطرح بوده   Shockedنه رضایتمندی مشتری ها.
خارج شده است
امید کوثری
مدیر کل سایت
کاربر فعال
*

آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 206

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #20 : فبریه 28, 2008, 01:40:38 pm »

دوست عزیز شرکت های بسیار بزرگ و مطرح دنیا هم سیاست هاشون رو با توجه به موقعیت و شرایط حاکم تغییر میدهند. پیشنهاد میکنم سعی کنید با دید بازتر به مسائل نگاه کنید و جنبه های مثبت و منفی قضیه رو با هم در نظر بگیرید.
در ضمن همکار بسیار محترم بنده نمیتونن هر مسئله ای رو که در شرکت در فاز بررسی قرار داره برای شما باز کنند و همون طور که از اسم بر میاد در اون موقع ما در حال بررسی این موضوع بودیم و ممکن بود تصمیم عملی بشود یا نشود و از زمان آغاز تا پایان سرویس 128 3 گیگ هم زمان زیادی سپری شد که نشون میده به هیچ وجه از اول یک طرح موقت نبوده.
خارج شده است
arash rashno
کاربر نیمه فعال
**

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #21 : فبریه 28, 2008, 09:11:56 pm »

دوست عزیز شرکت های بسیار بزرگ و مطرح دنیا هم سیاست هاشون رو با توجه به موقعیت و شرایط حاکم تغییر میدهند. پیشنهاد میکنم سعی کنید با دید بازتر به مسائل نگاه کنید و جنبه های مثبت و منفی قضیه رو با هم در نظر بگیرید.
در ضمن همکار بسیار محترم بنده نمیتونن هر مسئله ای رو که در شرکت در فاز بررسی قرار داره برای شما باز کنند و همون طور که از اسم بر میاد در اون موقع ما در حال بررسی این موضوع بودیم و ممکن بود تصمیم عملی بشود یا نشود و از زمان آغاز تا پایان سرویس 128 3 گیگ هم زمان زیادی سپری شد که نشون میده به هیچ وجه از اول یک طرح موقت نبوده.
همه حرفهای شما درست ولی
جناب کوثری شما باید مشترکین رو خیلی سریعتر در جریان میزاشتید که بتونند تصمیم گیری کنند نه اینکه دو روز قبل از شارژ- شما باید از یکماه پیش اطلاع رسانی میکردید
خارج شده است
saeed rasooli zamani
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #22 : مارس 09, 2008, 02:24:52 pm »

با سلام ،
سرعت دانلود سرويس جديد در ساعات پر ترافيك بسيار كمتر از سرويس 128 ميباشد. آيا اين افت سرعت براي تمام سرويسها در ساعات پر ترافيك اتفاق مي افتد يا فقط مشمول سرويس ارزان ميشود؟
خارج شده است
امید کوثری
مدیر کل سایت
کاربر فعال
*

آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 206

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #23 : مارس 09, 2008, 02:48:16 pm »

سلام.
منظورتون از سرویس جدید کدام سرویس هست ؟
لطفا Username خودتون رو به صورت پیغام خصوصی برای من بفرستید تا بررسی کنم.
خارج شده است
arash rashno
کاربر نیمه فعال
**

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #24 : مارس 10, 2008, 07:27:11 pm »

با سلام ،
سرعت دانلود سرويس جديد در ساعات پر ترافيك بسيار كمتر از سرويس 128 ميباشد. آيا اين افت سرعت براي تمام سرويسها در ساعات پر ترافيك اتفاق مي افتد يا فقط مشمول سرويس ارزان ميشود؟
البته سرعت دانلود با توجه به سرورهای مختلف متفاوت هستش ولی چون پهنای باند برای چندین کاربر به اشتراک گذاشته شده سرعت در طول روز نوسان داره و در ساعات پیک مصرف مسلما سرعت پایین میاد و این فقط برای شبدیز نیست و برای تمام isp ها که سرویس adsl ارائه میدهند هستش
خارج شده است
شهروز شهستا
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #25 : سپتامبر 04, 2008, 10:38:01 pm »

آقا دیگه این اینترنت نفتی با این قیمت و هزینه ی سرسام آور و سرعت پایینش و قطع و وصل شدنهای مکررش همراه با سانسور شدید سایت های اینترنتی که دیگه این حرفها رو نداره.....حیف پول که آدم هم خرجش کنه و هم صبح تا شب ، حرص بخوره.
خدمت مسولین سایت بگم منم از سرویس 128 3 گیگ استفاده میکردم و اصلا پارسال به همین منظور از شبدیز سرویس گرفتم.الانم دنبال یه شرکت دیگه ام چون فکر نمی کنم دیگه این سرویس رو برگردونن .
اصلا یه سوال از مسوول شبکه ی عزیز:
آقای ریس ! حالا سرویس 512 با 1 گیگ رو آوردید.دستتون درد نکنه.نوش جون بچه پولدارا !
(من کارمند که همین 14000 تومن رو هم به زور میدادم) اما استاد چرا سرویس 128 محدود رو قطع کردید؟؟؟
امیدوارم زودتر سرویس 128 3 گیگ برگرده.
با تشکر
« آخرين ويرايش: سپتامبر 05, 2008, 06:39:52 am توسط پژمان رابطی » خارج شده است
پژمان رابطی
مدیریت شبدیز
کاربر جدید
*
*

آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 29

ديدن مشخصات
« پاسخ #26 : سپتامبر 05, 2008, 06:42:04 am »

دوست خوب
بزودی تغییراتی در تعرفه قیمتها خواهیم داشت. برای این منظور با استفاده از نظرات شما دوستان حتما اقدام به این کار خواهیم کرد.
خارج شده است
صفحه: 1 [2]
چاپ صفحه
پرش به :